This is Your Turn

Your Turn is een gratis app waar alles, met dikke hoofdletters, om SPELEN draait. De app biedt een agenda waar je diverse spellen vindt die door de hotspots van Amsterdam georganiseerd worden. Tafeltennissen in cafés, pub quizzen, risken, 30 Seconds, Catan, klaverjassen… niets is te gek, het staat er allemaal in. Je gaat met vrienden erheen of je trekt je stoute schoenen aan om nieuwe mensen te leren kennen op een leuke ongedwongen manier.

We beginnen in Amsterdam, maar onze ambities zijn torenhoog. Spelen ontspant, het is een uitlaatklep en je leert jezelf en anderen beter kennen. Dat betekent dat des te meer mensen deze eenvoudige manier aangrijpen om een spel te spelen, we een leukere wereld krijgen... Zo simpel is het!

It’s Your Turn!

Jeroen

‘Als ik een spel speel dan kan ik even ontsnappen aan mijn serieuze, drukke bestaan. Daarnaast kan ik met een spel ook eens ongestraft de ‘bad guy’ uithangen. Heerlijk toch? Maar bovenal de speelse, niet-alledaagse manier waarop je met elkaar omgaat vind ik fijn. Het contact gaat dan zo makkelijk en ongedwongen. Dat helpt mij ook om de serieuze zaken in het leven wat luchtiger te bekijken.’

Mijn favoriete spellen: Risk, Machiavelli en Weerwolven

Maarten

Ondanks mijn technische achtergrond heb ik nooit computer games gespeeld. Ik was altijd van de 'echte' gezelsschapsspellen. Vaak krijg je echter niet genoeg mensen bij elkaar om serieus een spel te spelen. Vandaar dat ik zo enthousiast werd van het idee achter Your Turn. Ik werk dagelijks met veel plezier samen met het team om de app verder te verbeteren.

Mijn favoriete spellen: Risk, Monopoly

Remco

Spelletjes worden steeds vaker online gespeeld op mobiel of computer zonder dat je je medespelers in het echt ziet. We vergeten daardoor hoe fijn het menselijk contact is tijdens een spel. Telkens als ik een spel speel met anderen dan heb ik zoveel lol en vergeet ik de tijd. Daarom draag ik bij aan Your Turn: een innovatief sociaal netwerk in je pocket voor als je spellen wilt spelen en mensen wilt ontmoeten

Mijn favoriete spellen: Dixit, 30 Seconds, Carcassonne

Sam

Spelletjes spelen staat voor mij gelijk aan gezelligheid en een gezonde dosis competativiteit. Er gaat niets boven goed gezelschap, een biertje en een leuk spel. In de huidige maatschappij wordt iedereen steeds gehaaster en maken we minder contact met elkaar. Mijn droom is met deze app mensen dichter bij elkaar te brengen!

Mijn favoriete spellen: Catan, Risk, Pandemic

Your Turn
Your Turn

Download nu de app voor bordspellen bij jou om de hoek!

Your Turn Your Turn